ANTALYA / KEPEZ - Kepez Meslekî Eğitim Merkezi

Diploma Fark Dersleri

Mesleki eğitim merkezi öğrencileri için lise diploması programı kapsamında alınması zorunlu olan ilave dersler uzaktan çevrimiçi yapılmaya başlanacaktır.

Bu kapsamda;

9. sınıf öğrencilerimiz Tarih derslerine uzaktan eğitim yoluyla katılacaklardır.

10. sınıf öğrencilerimiz T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük derslerine uzaktan eğitim yoluyla katılacaklardır.

11. sınıf öğrencilerimiz Türk Dili ve Edebiyatı 11 ve Matematik 11 derslerine uzaktan eğitim yoluyla katılacaklardır.

Bu kapsamda;

Mezun olduklarında ustalık belgesi yanında lise diploması almaya da hak kazanmak isteyen öğrencilerimizin bu derslere katılmaları zorunludur. Derslerde yoklama yapılacaktır.

Diploma fark dersleri Zoom programı üzerinden canlı yayınla verilecektir. Derslere katılan öğrencilerin Zoom kullanıcı adları "Okul No - Öğrenci Ad Soyad" şeklinde olmalıdır. Yoklama işlemleri kullanıcı adlarına göre yapılacağından öğrencilerin Zoom kullanıcı adlarının yukarıda belirtilen şekilde eksiksiz olması önemlidir.

Yayın: 06.11.2023 - Güncelleme: 06.11.2023 15:26 - Görüntülenme: 129